19 Березня 2013, 08:33
Як повідомляли “Вікна”, з 24 березня по 28 квітня 2013 року в місті Калуші проходитиме фестиваль “Театральна весна-2013” за участю професійних та аматорських колективів з багатьох міст і районів області.
.

У неділю, 24 березня, за сприянням міського голови відбудеться відкриття “Театральної весни” Лауреатом та організатором Міжнародних фестивалів “Золотий лев” - Львівським академічним духовним театром “Воскресіння”, який здобув широку популярність і прихильність публіки в містах України та світу. Йому аплодували Польща, Німеччина, Шотландія, Чехія, Росія, Сербія, Іспанія, Італія, Єгипет, Корея, Іран. В репертуарі театру класичні твори у сучасних мистецьких форматах та українська і світова класика.

.

Увазі глядачів буде представлена велика феєрична вулична вистава “Глорія” з ритуалом вогню, піротехнічними сценами та етнічною музикою Буковини і Гуцульщини.

.

Директор, режисер театру, Заслужений діяч мистецтв України Ярослав Федоришин разом із майстрами сцени обіцяють влаштувати незабутній вечір, море емоцій просто неба 24 березня о 21.00 на площі Героїв.

Вікна



Відвідайте також:


Музей «Лісова скульптура»

Музей Марійки Підгірянки

Музей «Борцям за волю України» с. Копачинці