13 Вересня 2009, 12:17
ТМ «Львівське» створила нову реальність – віртуальний світ легендарного пива постав на сайті http://www.lvivbeermuseum.com. За цією адресою можна знайти цікаву інформацію з історії першого Музею пивоваріння, самого бурштинного напою та Львова, а також помилуватися неперевершеною архітектурою стародавнього міста.
Відтепер подорожувати Львовом та відвідати Музей пивоваріння можна, знаходячись у будь-якій точці світу. З головної сторінки http://www.lvivbeermuseum.com відкривається дивовижна панорама міста з висоти міської Ратуші – про визначні місця Львова можна не тільки прочитати, але й побачити їх на власні очі. Віртуальна реальність – неначе справжня! Легким порухом комп’ютерної миші відвідувачі сайту мають змогу здійснити подорож від костелу єзуїтів та Собору Св. Юра через увесь Львів до Оперного театру і Музею пивоваріння.
У віртуальному світі пивного музею перед відвідувачами постає келія. У ній за дубовим столом сидить монах, який при світлі свічки пише «Пивний літопис» - оповідь бурштинової давнини. А на сторінці «Про музей» ті, хто ризикнув пройтися древніми сходинками історії, відчують смак старовинних сказань про пивоваріння. Найдивовижніші ж відкриття заховані у «Скарбах музею», де можна доторкнутись до легенди від «Львівського».
Цей інтернет-ресурс лише привідкриває культурну скарбницю древнього міста Лева, а от вповні побачити всі коштовні скарби історії можна лише відвідавши місто Львів та єдиний в Україні Музей пивоваріння
Також на сайті можна отримати безкоштовний квиток до музею. Для цього потрібно лише відповісти на декілька легких запитань про пиво та Львів. Тут можна і замовити екскурсію, і познайомитись із місцевим рестораном «Хмільний дім Роберта Домса», і потрапити на справжні львівські мистецькі посиденьки – почитати захопливі блоги про місто Лева.


Відвідайте також:


Народний музей освіти Прикарпаття

Музей «Лісова скульптура»

Музей "Українська старовина"