07 Грудня 2009, 10:11
Адміністрація Долинського краєзнавчого музею «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів повідомляє про те, що за період з 23 по 30 листопада 2009 року робота колективу музею була спрямована на:
1.Внесли зміни в екстер’єр бойківської хати (зал культури, побуту та етнографії ), а саме – завершили роботу над встановленням покриття на підлогу біля хати.

2.Замовили і придбали рамки для художніх робіт, які були подаровані Побратимським комітетом Прерії Вилидж (Канзас, США) під час святкування Дня міста Долина.

3.Провели чергове засідання фотоклубу «Промінь» при музеї «Бойківщина». Зібрали фотографії і прийняли участь у виставці художньої фотографії фотоклубів Прикарпаття у м. Івано-Франківську.

4.Склали інформацію для Волонтерів Корпусу Миру США Робін ат Джима Ілейжер про кількість відвідувачів музею «Бойківщина» за період з 5 вересня 2003 р. по 24 листопада 2009 р.

5.Приймали роботи для участі у мистецькому проекті «ДолинArt» (6 робіт).

6.Провели засідання оргкомітету мистецького проекту «ДолинArt» (26.11.2009 р.).

7.Вели переговори із геологами та електриком НГВУ, щодо правильності назв багатств земних надр, їх розташування в експозиції, написання тексту екскурсії та підключення макетів до електроенергії.

8.Здійснили поїздку до Івано-Франківська з метою облаштування конференц-зали та відкриття рахунків у банку Волонтерам Корпусу Миру США Робін та Джиму Ілейжер.

9.Продовжили пошук та збір матеріалу до статті ІІ випуску збірника історико-краєзнавчих статей «З історії Долини».

10.Вели переговори з археологами Львова, на предмет обстеження і розвідки археологічно привабливих місць Долини і Долинщини.

11.Наклеїли 71 бірку на експонати.

12.Зареєстрували 35 предметів основного та 25 предметів допоміжного фондів.

13.Проінвентаризували та написали карточки на 8 музейних предметів групи «Речові».

14. Обслуговано 27 відвідувачів, з них – 3 безкоштовно (Волонтери Корпусу Миру США з м. Івано-Франківська).

Прочитано 2 екскурсії, з них – 1 безкоштовно (Робін Ілейжер англійською мовою для Волонтерів Корпусу Миру США з м. Івано-Франківська).

Плануємо:

1. Продовжити роботу над веденням інвентарних книг за групами «Фотографія», «Нумізматика і Філателія», «Речові», «Тканина і одяг» , «Природа», «Мистецтво».

2. Продовжити роботу по написанню охоронних списків у залах.

3. Працювати над завершенням написання тематико-експозиційних планів та актів прийому передачі експонатів між працівниками музею по залах музею.

4. Продовжити роботу по облаштуванню експозиції «Долина нафтова».

5. Провести чергове засідання фотоклубу «Промінь» (01.12.2009 р. о 17.00 год.).

6. Продовжити пошук, збір та написання матеріалу до статті ІІ випуску збірника історико-краєзнавчих статей «З історії Долини».

7. Продовжити переговори, щодо проведення спільних археологічних роботіт Долинського краєзнавчого музею «Бойківщина» та Львівських археологів з метою обстеження території Долини та Долинщини та проведення археологічних розвідок.

http://dolyna-rada.gov.ua/index.php?subaction=showfull&id=1259672966&archive=&start_from=&ucat=1&show_cat=1


Відвідайте також:


Музей Григорія Крука

Історико-краєзнавчий музей культури та побуту Бойківщини в с. Цінева

Музей Наталії Кобринської (філіал музею ім. Р.Скворія)