10 Березня 2010, 08:51
За традицією, яка склалася упродовж багатьох років у Літературному музеї Прикарпаття (філії Івано-Франківського краєзнавчого музею), місяць березень розпочинається виставками, літературними та літературно-мистецькими вечорами, приуроченими до вшанування пам’яті Тараса Шевченка. На цьогорічній Шевченківській виставці будуть представлені для огляду експонати, що складають частину фондових колекцій Літературного музею, які подаровані свідомими громадянами міста і області та надіслані з американського континенту представниками української діаспори.
Окрім того, визначною подією у культурному житті міста стане відзначення 80-літнього ювілею Павла Добрянського, українського письменника – гумориста, члена НСПУ, лауреата обласної літературної премії імені Василя Стефаника. В Літературному музеї Прикарпаття розгорнуто виставку, присвячену ювілею гумориста, на якій представлений його творчий доробок та цікавий фотодокументальний матеріал.
Також у березні Літературний музей відзначатиме виставками ювілеї відомих письменників Прикарпаття – Ольги Слоньовської та Юрія Андруховича.
http://www.if.gov.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=10841


Відвідайте також:


Музей історії Надвірнянщини

Музей караїмської історії та культури

Екотуристичний візит-центр