17 Березня 2010, 11:23
16 березня районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділи у справах сім’ї, молоді та спорту, культури та туризму Городенківської районної державної адміністрації організували та провели IX районний фестиваль для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе». В ньому взяли участь 99 дітей. Конкурсній комісії та глядачам учасники фестивалю представили пісні, танці, гуморески, художнє читання. У фойє оформлено дитячу виставку вишивок, малюнків, бісероплетіння.
З привітальним словом від влади виступив заступник голови райдержадміністрації Степан Михайлюк. Всім дітям було вручено солодкі подарунки.
Віра в Бога, у власну силу волі та духа, вміння боротись у світі за місце на землі, і є засобом перемоги над хворобою, інвалідністю. І це підтвердила колишній переможець фестивалю Діана Каглян із селища Чернелиця, яка незрячою сьогодні на відмінно навчається на історичному факультеті Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. І це і є прикладом для цілого вузу.
http://www.gov.if.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=10869


Відвідайте також:


Кутський краєзнавчий музей

Музей-садиба Миколи Угрина-Безгрішного (філіал Івано-Франківського обласного художнього музею)

Літературний музей Прикарпаття