27 Квітня 2010, 11:25

29 квітня 2010 року о 12.00 год. відбудеться 11-ий обласний фестиваль творчості дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе”на базі нічного клубу торгового комплексу «Панорама-Плаза» за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Північний Бульвар, 2а.

Мета фестивалю – виявлення та пропаганда творчих надбань дітей з функціональними обмеженнями, розширення можливості їх самовизначення та самореалізації, інтелектуального й творчого розвитку.

Організатор фестивалю – обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Фестиваль – своєрідний підсумок системної роботи районних, міських та селищного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з виявлення і підтримки творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями.

«Повір у себе!» проводиться в номінаціях:

- літературна творчість (вірші, проза);

- образотворче мистецтво;

- декоративно-прикладне мистецтво;

- декламаційне мистецтво;

- музичне мистецтво.

Впродовж першого кварталу поточного року районними та міськими центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено відбіркові фестивалі «Повір у себе». На обласний фестиваль запрошено переможців – по 5 представників від кожного району/міста, в загальній кількості – 100 осіб. Це діти не лише із районних центрів, міст, але й жителі сільських та гірських населених пунктів. Вони приїдуть в супроводі соціальних працівників, які подбали про транспорт і допомогли в оформленні творчих робіт.

Гості та учасники матимуть змогу переглянути виставку найкращих робіт учасників-лауреатів у жанрі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв. Окрім цього, на них чекає цікава відпочинково-розважальна програма за участю знаних артистів Прикарпаття, зокрема гурту «Полюс», а також переможців всеукраїнських конкурсів естрадно-спортивних, бальних танців.

Всім учасникам фестивалю буде вручено грамоти, подарунки, квіти. Переможці матимуть змогу відпочивати та оздоровлюватися в міжнародному дитячому центрі “Артек” під час спеціалізованої зміни «Повір у себе, і в тебе повірять інші!».

За останніх 10 років там побувало 122 учасники обласного фестивалю «Повір у себе» від нашої області.

http://www.gov.if.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=11063



Відвідайте також:


Снятинський літературно-меморіальний музей Марка Черемшини

Музей родини Малявських

Народний музей Гуцульського театру Г. М. Хоткевича