17 Вересня 2010, 02:36
18 та 19 вересня у гірському містечку Ворохта вже вдруге відбудеться фестиваль Свято грибів. Це чергова добра нагода відвідати осінні теплі Карпати, піти у ліс по гриби, скуштувати місцевих страв, а також послухати гуцульської музики.

Гості свята матимуть нагоду позбирати грибів разом з "бувалими" грибниками, скуштувати різноманітні грибні страви, натанцюватись досхочу гуцульських танців та послухати веселу гуцульську музику, відвідати ярмарок народних майстрів, пройти майстер-класи від найцікавіших ремісників та гарно провести час на українській дискотеці просто неба.

Цьогоріч свято буде особливим завдяки щедрому урожаю грибів, а найкращий грибник отримає нагороду. Святкування відбуватимуться у гуцульських традиціях за участі гуртів троїстих музик «Петровичі» з Ворохти, «Чорногірські козаки», цимбаліста Петра Сказків, скрипаля з Верховини, а також танцювальних етно-колективів з Верховини, Татарова, Ворохти та Коломиї. На святі також виступатиме відомий львівський етно-гурт «Коралі». Закінчуватиметься дійство традиційною ватрою, феєрверком та танцями.

ОДТРК



Відвідайте також:


Музей історії міста Болехова ім. Романа Скворія

Музей побуту та етнографії Західного регіону

Музей народної архітектури та побуту Прикарпаття