05 Листопада 2010, 01:10
5 листопада 2010 р. о 15.00 год. у виставковому залі Національної Спілки Художників України (вул. Незалежності, 53) відкривається виставка творів Боєчка Петра Миколайовича. Виставка присвячена 75-літтю з дня народження художника. Запрошуємо всіх зацікавлених творчістю митця.

Митець був членом НСХУ, лауреатом премії ім. Я.Лукавецького, стипендіатом ОДА. Численні роботи П.Боєчка подаровані таким музеям, як художній музей, обласному краєзнавчому музею, музею визвольної боротьби імені Степана Бандери, а також музеям Києва, Тернополя, Почаєва, Львова, приватним колекціям України та закордону.

Петро Боєчко займався також монументальним мистецтвом. Його мозаїки, розписи, зграфіто прикрашають інтер’єри та екстер’єри Івано-Франківська, Калуша, Долини та інших міст України. За життя ним проведено шість персональних виставок; він брав активну участь у всеукраїнських, обласних та міських виставках. Нагороджений дипломом Української Академії архітектури ІІ ступеня за здобутки в архітектурі та містобудуванні, почесними грамотами.

П.Боєчко присвячував свою натхненну творчу працю духовнуму збагаченню українського народу.


Відвідайте також:


Музей історії села Шевченкове

Екотуристичний візит-центр

Музей села «Криворівня»