30 Листопада 2010, 12:08

У середу, 1 грудня, в Івано-Франківську пройде дев'ятий міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». Фестиваль відбудеться за адресою: вул. Сорохтея, 43, в приміщенні Івано-Франківського ВПУ готельного сервісу і туризму. Початок о 14:00.

Фестиваль проводить Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до Міжнародного дня інвалідів. Метою фестивалю є виявлення творчих надбань дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розширення можливостей самовизначення та самореалізації, інтелектуального та творчого розвитку. Учасниками фестивалю є діти та молодь з функціональними обмеженнями віком від 7 до 35 років, які проживають в місті Івано-Франківську.

Нагадуємо, що з 27 листопада до 13 грудня в рамках фестивалю «Повір у себе» триває виставка творчих робіт дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Виставку можна оглянути у виставковому залі Національної Спілки Художників України за адресою: вул. Незалежності, 53.


Відвідайте також:


Хата-музей кінофільму «Тіні забутих предків»

Краєзнавчий музей селища Делятин

Літературний музей ім. Мирослава Ірчана