01 Грудня 2010, 10:52
Із 3 по 11 грудня Івано-Франківськ приєднається до масштабного музичного фестивалю Jazz Bez 2010, організованого львівською мистецькою формацією Дзиґа.
Jazz Bez — це один із найвідоміших та найбільш тривалих джазових фестивалів в Україні, котрому вдається кожного разу збільшувати аудиторію, запрошувати титулованих виконавців з цілого світу та приєднувати до джазового руху нові міста.

Цієї зими фестиваль святкує своє десятиліття. Почавшись у 2000 році із виступів кількох джазових колективів у Львові та Перемишлі, тепер Jazz Bez поширився на культурні центри України та Польщі і щороку дивує грою кращих джазових музикантів.

Jazz Bez 2010 — це десять днів джазу: традиційного і авангардного, українського та світового, класичного та сучасного, елітарного і водночас доступного. Кожного року фестиваль представляє різноманітні барви джазу, експериментальної та імпровізаційної музики знаних колективів і нових проектів іменитих музикантів.

Родзинкою фестивалю є поєднання максимальної кількості джазових стилів (свінг, ф'южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі- джаз...) та імпровізаційної музики.

Програма виступів в Івано-Франківську

3 грудня

«ART-Prestige» (Україна)
«Pervoe Solnce» (Росія)

Філармонія

4 грудня

«The second Approach Trio» (Росія)

Кінотеатр «Люм’єр»

8 грудня

«Full Blast: Broetzman — Pliakas — Wertmueller» (Німеччина—Швейцарія)

Філармонія

9 грудня

«New Trio» (Польща)

Ресторан «Національний» готелю «Надія»

10 грудня

«LeLa project» — «Krunk» (Вірменія—Україна)

Ресторан «Національний» готелю «Надія»

11 грудня

«Bombardini» (Україна)
«Діалоги» (Україна)
«Alex Maksymiv Project» (Канада-Нідерланди-Португалія-Аргентина)

Філармонія

Репортер



Відвідайте також:


Музей-кімната «Мамина Світлиця»

Громадський музей села Вербіж

Домашній музей жіночих прикрас