29 Грудня 2010, 11:36
З 28 грудня 2010 року по 1 січня 2011 Коломийський театр прийме участь в міжнародному театральному фестивалі в польському місті Лодзь. Тільки 24 грудня закінчився Другий Всеукраїнський театральний фестиваль сценічних першопрочитань «Коломийські представлення», а колектив театру вже готується до іншого фестивалю – Міжнародного театрального фестивалю в місті Лодзь (Польща).

Коломияни представлять на суд глядача свою виставу «Діалог якого не було» за п’єсою Родіона Белецького «Звук позаду літака». Це психологічна драма на двох акторів. Режисер-постановник – режисер театру Володимир Мартищук; режисер із пластики – І. Стельмащук; балетмейстер – Мирослава Воротняк; музичне оформлення – Іван Николайчук; художнє оформлення – Оксана Сенюк.

Вистава є улюбленою серед молодіжної глядацької аудиторії, тому, що її сюжет про її сьогодення, про проблеми, які отримали соціальне звучання… Медичний шприц, наповнений наркотичним дурманом, поділив життя навпіл: радість кохання, приятельського спілкування, бізнес, улюблена робота – це у тому, першому житті… Безвихідь, біль, самотність і могильний морок – це його друга половина… Актори Петро Чичук (Герой), Юрій Пилипчук (Ігор) вважають ролі у виставі «Діалог» одними із кращих в своїх творчих кар’єрах і з нетерпінням чекають на зустріч з польським глядачем.

Коломия Веб



Відвідайте також:


Літературно-меморіальний музей Василя Стефаника

Івано-Франківський історико-меморіальний музей Олекси Довбуша

Краєзнавчий музей селища Делятин