13 Липня 2011, 03:35
16 липня на майдані А. Шептицького відбудеться «Фестиваль культур», організатором якого є міжнародна молодіжна організація AIESEC. Протягом заходу учасники зможуть поспілкуватись із студентами-волонтерами з численних екзотичних азіатських, африканських та європейських країн. Цього разу «Фестиваль культур» отримає дещо нове наповнення: окрім дегустації традиційної кухні країн-учасників, відвідувачі матимуть можливість взяти участь у майстер-класах, зіграти в національні ігри та послухати виступи молодіжних гуртів (Be My Chocolate, КоляSKA, Сни Дріади, KRAY NEBA та ін.)

У фестивалі візьмуть участь стажери з 11 країн (Китай, Туреччина, Індія, Боснія і Герцеговина, Хорватія, Марокко, Тайвань, Естонія, Росія, Угорщина, Казахстан), які працюють в проекті «Світ без кордонів». Мета проекту – ознайомити жителів міста з різноманітними культурами, а також представити українську культуру як невід’ємну складову світової.

Вхід на фестиваль вільний.

Програма заходу:

11.00 – 13.00 – Відкриття. Презентація країн, їх традицій та кухні. Виступ танцювального колективу та музичного гурту.

15.30 – 18.00 – Друга частина заходу. Презентація країн, їх традицій, танців, співів та кухні. Проведення майстер-класу. Виступ танцювального колективу та музичного гурту.

18.00 – 19.30 – Виступи музичних гуртів Івано-Франківська.



Відвідайте також:


Музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів Романа Кумлика

Івано-Франківський краєзнавчий музей

Музей «Покутська хата»