14 Жовтня 2011, 12:35
В Івано-Франківську пройде майстер-клас з іграшок з природних матеріалів. "Природа не лише подарувала людині можливість милуватися її красою, смакувати плоди і дихати свіжим повітрям. Вона нагородила нас дивовижною здатністю фантазувати, творити щось незвичне з її дарів. А для здійснення задумів вам знадобляться лише прості інструменти і власні руки, - кажуть організатори.
- Казковий світ лісових істот, дивовижних тварин і птахів дарує нам природа. Потрібно лише розгледіти їхні образи в шишці або горішку. Розмаїття природних матеріалів містить в собі надзвичайні можливості, тому така художня творчість приваблює різних людей – адже кожен може вибрати матеріал до душі: жолуді, шишки, гілочки, горішки і т.д.". Організатори кажуть, що майстер-клас розрахований на тих, хто любить майструвати своїми руками, а також на дітей і дорослих, які хочуть цьому навчитися. Майстер-клас відбудеться 18 жовтня в КМЦ "Є".


Відвідайте також:


Музей –пам’ятка дерев’яної архітектури і живопису ХVI -ХІХ ст. – церква св. Духа (філіал Івано-Франківського обласного художнього музею)

Музей родини Малявських

Літературно-меморіальний музей Василя Стефаника