17 Жовтня 2011, 11:55
У Краєзнавчому музеї 5 жовтня відкрилась виставка робіт учасників регіонального етапу щорічної Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі". Вже стало доброю традицією на початку жовтня відзначати переможців та лауреатів регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі", який відбувається під патронатом Президента України, а організовується та проводиться Держспоживстандартом України.

В рамках проведення конкурсу юні художники Прикарпаття віком від 5 до 17 років мали чудову нагоду реалізувати власні творчі здібності і таланти та заявити про себе на всю Україну.

Цього року до участі у виставці-конкурсі було заявлено понад 80 робіт, які виконувались у номінаціях "Я пізнаю якісну продукцію”, “Ми – архітектори якісного світу”, “Кращий плакат на споживчу тематику”.

Активно заявили про себе як учасники конкурсу учні Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості, загальноосвітніх шкіл міста Івано-Франківська, міської дитячої екологічної станції, Отинійської художньо-ремісничої школи. Найбільше дітям припала до душі номінація “Ми – архітектори якісного світу”.

Роботи учасників оцінювались компетентним журі за наступними критеріями : актуальність та повнота розкриття теми, рівень володіння технікою виконання, творчий підхід,охайність роботи та старанність.

Слід зазначити, що роботи юних митців нашої області щорічно не залишаються без уваги і на загальнодержавному рівні. Дев’ять робіт дітей-переможців направляються до Держспоживстандарту України для участі у Всеукраїнському етапі виставки-конкурсу, який відбудеться у листопаді 2011 року. Роботи переможців національного етапу згодом будуть розміщені у кольоровому щорічному каталозі малюнків.


Відвідайте також:


Музей Наталії Кобринської

Музей гуцульської вишивки

Музей-кімната «Мамина Світлиця»