18 Січня 2012, 11:57
17 січня під головуванням заступника начальника управління культури облдержадміністрації В. Тимківа проведено нараду музейників області. Порядок денний передбачав розгляд та аналіз інформації щодо проблемних питань у діяльності музеїв та підсумки роботи музеїв області за 2011 р.
На нараді були присутні: начальник відділу охорони культурної спадщини та музейної роботи управління культури А.Давидюк, головний спеціаліст відділу охорони культурної спадщини та музейної роботи управління культури Г.Брицька, начальник відділу економіки, обліку та кадрової роботи управління культури Н.Левкович, директор Івано-Франківського краєзнавчого музею Я.Штиркало, директор Івано-Франківського обласного художнього музею М.Дейнега, директор Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби імені Степана Бандери Я.Коретчук, заступник директора з наукової роботи Коломийського національного музею народного мистецтва Гуцульщини і Покуття імені Й.Кобринського І.Федів.
В обговоренні прийняли участь: Я.Штиркало, М. Дейнега, Г.Брицька, Я.Коретчук, А.Давидюк, І.Федів, Н.Левкович.
За результатами наради вирішено: 1. вияснити питання оренди приміщень, в яких функціонує Історико-меморіальний музей Олекси Довбуша; 2. здійснювати поточний контроль справності опалювальних котлів в Івано-Франківському обласному музею визвольної боротьби імені Степана Бандери та виділення коштів на ремонт фасаду приміщення фондів ІФОХМ та перейменування його назви; 3. забезпечити виконання робіт з погашення заборгованості музеїв з оплати рахунків за енергоносії та охорону; 4. запропонувати проведення окремої наради з керівниками обласних музеїв та представниками Державної служби охорони щодо врегулювання питань охорони обласних музеїв; 5. ініціювати винесення на колегію управління культури питання взаємодії управління та відділів (управлінь) культури і туризму райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад щодо музейної діяльності.


Відвідайте також:


Пластовий табір – музей “Сокіл”

Музей «Берегиня»

Музей історії давнього Галича