23 Травня 2012, 01:19

27 травня в Калуші відмітять день міста. Заплановано виступ відомих музичних гуртів і вогняне шоу. Як повідомив у коментарі «Вікнам» депутат міської ради, директор компанії «6 секунд» Василь Вагілевич, на день міста у парку виступатимуть гурти «Ватра» — у найбільш відомому «старому» складі, та гурт «От винта», а також — львівська співачка Ірина Федишин та фіналіст першого сезону вокального шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян. Хедлайнером концентру стане гурт «Друга ріка».

Василь Вагілевич підтвердив інформацію про те, що зірок для калуського концерту шукали і поза межами України. так, вели переговори з російськими співаками Стасом Михайловим і Григорієм Лепсом. Проте, графік артистів був наскільки напруженим, що жоден прилетіти до Калуша не міг. Що стосується Стаса Михайлова, то для нього треба було замовляти приватний авіарейс із Красноярська. А це — дуже дорого.

Однак, калушанам обіцяють дуже цікаве вогняне шоу від київських професіоналів. Такі шоу, за словами Василя Вагілевича, окрім київської команди, у країні не робить ніхто. Разом із тим, має бути надзвичайно цікавий салют, організований фахівцями із Дніпропетровська. Він буде тривалий і — підлаштований під музику. Такі салюти поки що відбувалися хіба що у столиці.

Концерт відбудеться увечері 27 травня у парку культури і відпочинку ім. І. Франка і завершить заходи зі святкування Дня міста.


Відвідайте також:


Музей-кімната «Мамина Світлиця»

Музей села «Криворівня»

Музей історії села Шевченкове