18 Червня 2009, 05:39
Фестиваль етно та рок музики цього року відбудеться вперше. Проведення такого культурно-освітнього заходу щорічно стане новою традицією розвитку духовного життя нашого краю. Ця подія не тільки поєднує виступи вокально-інструментальних ансамблів, хореографічних колективів та театральних труп. , але й відкриє обійми для прихильників зеленого туризму. При фестивалі буде організовано наметове містечко. Любителям активного відпочинку запропоновано ряд ігор, однією з яких є «Пеінтбол». Волонтерські групи, охорона та медичні пункти − забезпечать чистоту, безпеку та надійність. На території фестивалю працюватимуть торгові пункти, тому учасники та гості свята зможуть придбати тематичні сувеніри та смачно похарчуватись.

Стартуватиме дана подія 11 липня 2009 року (15-24 год.) та триватиме по 12 липня 2009 року (13-22 год.). Сцена розташується на прилеглій до лісу території, в'їзд з вул. Лесі Українки с.П'ядики, Коломийського району, Івано-Франківської області .

Проведення фестивалю «Цвіт папороті-2009» є великим вкладом у розвиток культурного та мистецького життя нашого регіону. Це чудовий спосіб активного відпочинку для гостей свята з метою духовного збагачення через пізнання традицій та пошуку нового, містичного. Саме місце проведення події надихає. Адже сцена розміщена біля старого дуба, розбитого блискавкою, як символу нездоланності стихії та швидкоплинності життя. Вічними залишаються − любов, дружба, підтримка. Це цінності, які і покликаний пропагувати фестиваль «Цвіт папороті-2009».

Організатором фестивалю є оргкомітет, до складу якого входять: ініціатор Ткачик А.М., керівник-постановщик Никируй І.М. Організаційна підтримка: голова сільської ради с. П’ядики Сікорський Р.Р., голова асоціації соціально-економічного розвитку с. П’ядики Костюк В.О.

Контактна особа:

Никируй Іванка тел. 80508485892, ivi.the.one@gmail.com



Відвідайте також:


Музей Івана Вагилевича

Музей–оселя родини Івана Франка

Літературний музей ім. Мирослава Ірчана