Strawberry Field Fest

13 Липня 2009, 10:38

З 20 по 25 липня 2009 року поблизу м. Бахчисарай (Крим) пройде міжнародний театральний фестиваль «Сунична галявина» (Strawberry Field Fest).
Метою фестивалю є повернення театру як ідеї в природні умови, створення феєрично-казкової дійсності та залучення до акторської діяльності всіх учасників фестивалю шляхом різноманітних майстер-класів (пластика, історія театру, сценічна мова, історія театрального освітлення, акторська майстерність,пантоміма тощо ). Також будуть проводитись майстер-класи з ходьби на ходулях, фаєр-шоу, йозі, ходьбі по вугіллю та безліч всього іншого.
В рамках фестивалю “Strawberryfield Fest” буде діяти фото-виставка на тему «Обличчя міста» та майстер-класи з фотографії. Планується проведення різноманітних квестів, тематичних вечорів та інших цікавинок.
Вас чекають гори, поле, ліс, маленьке озеро, джерельна вода, яблуневі та грушеві сади, безліч спілкування, сонця та гарного настрою.

Чим саме цікавий фестиваль для фотографів:
1. Можливість фотографувати протягом усього фестивалю. За результатами буде проводитися бліц-конкурс.
2. Фестиваль як джерело натхнення й одночасно як базовий табір для пленерів по околицях і Криму.
3. Можливість бути в самому центрі подій - всі заходи фестивалю є відкритими для фотографів.
4. Участь у фотовиставці "Обличчя міста", що буде проходити прямо на території фестивалю.
5. Можливість безпосередньо поспілкуватися з театралами, побувати на виставах без будь-яких обмежень (виключаючи загальні норми культури поведінки), зав'язати живий контакт із будь-якою людиною, що сподобалася, як потенційною моделлю.
6. Прослухати ряд майстер-класів для розширення професійного кругозору (режисура, театральне освітлення, сценічна фотографія, історія театрального освітлення).

Більш детальна інформація на сайті організаторів:
www.strawberryfield.com.ua

Контактна особа:
Дар’я Гайкалова, 8 (096) 590-27-24,
darios@ukr.net



Відвідайте також:


Краєзнавчий музей ім. Леся Гринюка

Музей історії давнього Галича

Музей «Писанка»