09 Липня 2010, 10:18

Згідно з розпорядженням міського голови Івано-Франківська від 09.06.2010 року № 266-р «Про проведення І Міжнародного дитячого екологічного фестивалю «Лімниця-2010» з 19 до 29 серпня 2010 року буде проведено І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль на базі оздоровчого комплексу «Лімниця» управління освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

Учасниками фестивалю стануть діти шкіл міста Івано-Франківська та їх закордонні партнери з Польщі (м. Варшава, м. Ополє, м. Кшанув, м. Свідниця, м. Бродніца, Новосольський Повіт) та Литви (м. Вільнюс, м. Тракай).
Метою І Міжнародного дитячого екологічного фестивалю «Лімниця-2010» є зближення українських дітей та дітей з країн Європейського Союзу на основі вирішення спільних екологічних проблем, вдосконалення методики екологічного виховання дітей, ознайомлення учасників фестивалю з флорою і фауною Карпат, туристичними маршрутами, народними ремеслами та українськими звичаями.
До організації і проведення основних заходів фестивалю будуть залучені майстри декоративно-ужиткового мистецтва, фахівці-екологи, представники туристичних фірм, закладів культури та спорту. Учасники фестивалю візьмуть участь у святкуванні Дня Незалежності України.
І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010» буде першим дитячим міжнародним фестивалем в нашому регіоні.
Інформаційна підтримка фестивалю - ТРК «Вежа», ОТБ «Галичина», «24-канал», газети «Західний кур’єр» та «Кур’єр Галіційський».

За матеріалаим інтренет-ресурсу News.if.ua



Відвідайте також:


Музей гуцульської вишивки

Пластовий табір – музей “Сокіл”

Снятинський літературно-меморіальний музей Марка Черемшини