28 Лютого 2011, 11:47

27 лютого пройшло незабутнє для відвідувачів та учасників свято «Фестиваль культур», яке зібрало заповнений зал ресторану «Національний» готелю «Надія». Це вже традиційний захід, який проводиться міжнародною молодіжною організацією AIESEC.

Ведучі фестивалю разом із гостями віртуально подорожували по світу, зустрічаючи волонтерів AIESEC, які залюбки презентували свої країни. Тільки на «Фестивалі культур» за декілька годин можна було побувати і в Європі, і в Азії, і в Південній Америці. Таким чином всі бажаючі могли дізнатися більше про Болгарію, Тайвань, Японію, Китай, Румунію, Туреччину, Грузію та Бразилію. Захоплююча подорож закінчилася в Україні, щоб іноземні учасники фестивалю змогли краще відчути дух нашого краю. В кінці свята всі гості мали змогу скуштувати національні страви представлених країн та поспілкуватися з їхніми представниками.

Навколосвітню мандрівку під назвою «Фестиваль культур» супроводжували виступи івано-франківських колективів «Кармен», «Грація», «Школи В. Ями» та сольних виконавців, які зуміли показати єдність української та іноземних культур, поборовши всі бар’єри та переконавши, що, принаймні на один день, світ таки може бути без кордонів!



Відвідайте також:


Музей Григорія Крука

Історико-краєзнавчий музей О. Довбуша

Народний краєзнавчий музей ім. Юліана Целевича