04 Січня 2012, 10:20
В рамках відзначення 350-річчя з дня заснування Івано-Франківська, буде здійснений друк видання про історію міста «Станіслав. Станіславів. Івано-Франківськ». Про це повідомив міський голова Івано-Франківська під час підсумкової прес-конференції. «Насамперед, в рамках відзначення 350-річчя з дня заснування Івано-Франківська, буде здійснений друк ґрунтовного видання про історію міста «Станіслав. Станіславів. Івано-Франківськ», якого вже давно очікує громадськість міста», - зазначив міський голова Віктор Анушкевичус.

Серед пріоритетів міський голова також назвав великі ремонтні роботи в Івано-Франківську – капітальний ремонт вулиці Шевченка, реконструкція та комплексний благоустрій парку Воїнів-інтернаціоналістів, реконструкція історичної будівлі, в якій знаходиться Центральний народний дім.

Окрім того, в планах мерії - завершення ремонтних робіт та відкриття дитсадочка по вул. Вовчинецькій, 210, введення в експлуатацію ще одного нового приміщення фізкультурно-оздоровчого центру поряд з вже існуючим на вул. Симоненка, а також введення в експлуатацію скейт-парку, для якого залишилось зробити площадку в парку ім. Т. Шевченка та змонтувати систему освітлення.



Відвідайте також:


Музей побуту та етнографії Західного регіону

Музей історії міста Болехова ім. Романа Скворія

Краєзнавчий музей селища Делятин