22 Серпня 2012, 10:25

24 та 25 серпня, в останній літній уікенд пройде фестиваль «Потяг до Яремче». Цього року фестиваль дещо відрізнятиметься від минулорічних, адже відбуватиметься він як в русі, так і статично. Перший день фестивалю – мандрівний, який проходитиме в Транскарпатському потязі Івано-Франківськ – Рахів.

«Карпатський ПрОТЯГ» - еко-мистецька дія, організовувана групою «КораЛЛі», яка проходить в дизельному потязі, що рухається за маршрутом Івано-Франківськ – Рахів, а його вагони стають територією, де відбуваються мистецькі заходи, читання, концерт, кіноклуб, на станціях учасники проекту проводять екологічну активність, збираючи сміття. Усе це дійство відбуватиметься у двох вагонах потяга – концертному та альтернативному.

Другий фестивальний день, 25 серпня в Яремче буде не менш насичений.

Літературна частина фестивалю буде представлена такими письменниками: Антон Санченко, Юлія Стахівська, Світлана Поваляєва, Остап Сливинський, Павло Нечитайло. Представляти та модерувати зустрічі будуть Тарас Прохасько, Андрій Любка, Лесь Белей та Григорій Семенчук.

Музичною програмою порадують гурти: «КораЛЛі», «Після 9-ти», «Zapaska» «Гуцули», «Фліт», «Les Stens». Завершиться фестивальна програма аfter-перформенсом від гурту «DrumТиатр».

Серед мистецької частини: традиційний боді-арт, перформанси, майстер-класи, музичний ґанок та показ етно-одягу.



Відвідайте також:


Музей-садиба Миколи Угрина-Безгрішного (філіал Івано-Франківського обласного художнього музею)

Музей «Історії міста Тисмениця» імені Степана Гаврилюка

Музей Наталії Кобринської (філіал музею ім. Р.Скворія)